Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
6 foto Hodnocení 36× Jak zpracovat bůček? Možností se nabízí hned několik, od pečení po domácí paštiku
6 foto Hodnocení 29× Jak zavařit paštiku? Játrovou paštiku můžete připravit doma a zavařit ji do zásoby
6 foto Hodnocení 89× Jak se dělá játrová paštika? Tuto lahodnou pochoutku zvládnou i začátečníci
Jedlé dárky pro dospělé: Likér z ledových kaštanů, netradiční cibulová marmeláda nebo poctivá domácí paštika potěší
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
13 foto Zhroucený manažer, špína u příborů i Picasso v kuchyni. Pohlreich opět hledal nejlepší restauraci u nás
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky
Hodnocení 138× Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Hodnocení 147× Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Hodnocení 60× Jedlými dárky dáváte kromě něčeho dobrého i váš čas. Inspirujte se originálními recepty
Holka u plotny peče: Škvarkové tyčinky bez kynutí voní česnekem, krásně křupou a na stole se po nich jen zapráší
Nejznámější české odrůdy brambor: Na salát se hodí luxusní Annabelle, do těsta Lilly. A které jsou vynikající jako příloha?