Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
5 foto Hodnocení 51× Jak udělat paštiku z vařeného masa? Chutně, snadno a především bez konzervantů
7 foto Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
6 foto Hodnocení 39× Jak zpracovat bůček? Možností se nabízí hned několik, od pečení po domácí paštiku
5 foto Hodnocení 1× Masová paštika podle ČSN: Klasika našich školních svačin v poctivém provedení
6 foto Hodnocení 40× Jak zavařit paštiku? Játrovou paštiku můžete připravit doma a zavařit ji do zásoby
6 foto Hodnocení 114× Jak se dělá játrová paštika? Tuto lahodnou pochoutku zvládnou i začátečníci
Jedlé dárky pro dospělé: Likér z ledových kaštanů, netradiční cibulová marmeláda nebo poctivá domácí paštika potěší
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
13 foto Zhroucený manažer, špína u příborů i Picasso v kuchyni. Pohlreich opět hledal nejlepší restauraci u nás
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky
Hodnocení 149× Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Hodnocení 157× Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Geniální houslista Paganini v dětství trpěl hlady. Jako dospělý si jídlo užíval do sytosti a miloval ravioli plněné spoustou masa
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi