Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 264 kJ / 2 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,32 g |
Tuky | 241,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Moje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Nejnovější recepty
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 10 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Hermelín ve slanině
Přidáno 22. 5. 2025 11:37
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno 22. 5. 2025 10:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaové cookies
Ashelin před 12 minutami
Tiramisu od Itala
Elzis před 2 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 2 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 2 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 6 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 7 hodinami
Buchty na páře
janatka před 8 hodinami
Tématické fráze:
paštika podle polreicha,
paštika z kuřecích jater podle polreicha,
srnci pastika,
paštika z divočáka recept,
paštika z divočáka,
paštika,
pastika recept,
forma na paštiku,
paštika z jater divočáka,
jelení paštika,
domácí paštika z jehněčích jater,
jehněčí paštika recept,
jelení paštika recept,
recept na játrovou paštiku s bůčkem,
drůbeží paštika,
srnčí paštika recept,
domácí paštika z divočáka,
paštika z jeleních jater,
recept na paštiku,
kuřecí paštika se šlehačkou
Suroviny:
játra vepřová,
vejce,
olej,
šlehačka,
sůl,
vegeta
Komentáře (6)
Marti...a korenie len klasické čierne mleté