Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika (játrový hřbet)

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 264 kJ /
2 692 kcal
Bílkoviny112,32 g
Tuky241,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 786 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy18,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše rozmixovat a nalít do vymazaného srnčího hřbetu (formy). Krok 2: Péct 3/4 hodiny.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika (játrový hřbet)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/007

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika (játrový hřbet)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/007

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ja som bielky vyšlahala do snehu a žĺtka vymiešala s maslom.Pridala som petržlen.vňať a je to pochúťka:-p:-p
Marti...a korenie len klasické čierne mleté;-)

Boubelindo, jaká chutnala paštika? Mně se zdá recept až příliš jednoduchý a jak tam není vyjmenované koření...tak jsem taková nedůvěřivá :-))

Zapsáno.Fajn a bez problému. +bodík

Paštiku jsem dělala úplně poprvé, takže pořádně nevím jak má vypadat. Až vychladne tak zkusím s chlebem.

Tématické fráze:
paštika podle polreicha, paštika z kuřecích jater podle polreicha, srnci pastika, paštika z divočáka recept, paštika z divočáka, paštika, pastika recept, forma na paštiku, paštika z jater divočáka, jelení paštika, domácí paštika z jehněčích jater, jehněčí paštika recept, jelení paštika recept, recept na játrovou paštiku s bůčkem, drůbeží paštika, srnčí paštika recept, domácí paštika z divočáka, paštika z jeleních jater, recept na paštiku, kuřecí paštika se šlehačkou

Suroviny:
játra vepřová, vejce, olej, šlehačka, sůl, vegeta

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu