Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 264 kJ / 2 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,32 g |
Tuky | 241,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Moje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Nejnovější recepty
Cuketové řezy s malinami
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Vafle bez cukru
Přidáno před 14 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
Přidáno před 15 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likér z aronie
jana.kulkova před 3 minutami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 2 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 2 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 5 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 11 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 12 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 12 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 13 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 14 hodinami
Tématické fráze:
paštika podle polreicha,
paštika z kuřecích jater podle polreicha,
srnci pastika,
paštika z divočáka recept,
paštika z divočáka,
paštika,
pastika recept,
forma na paštiku,
paštika z jater divočáka,
jelení paštika,
domácí paštika z jehněčích jater,
jehněčí paštika recept,
jelení paštika recept,
recept na játrovou paštiku s bůčkem,
drůbeží paštika,
srnčí paštika recept,
domácí paštika z divočáka,
paštika z jeleních jater,
recept na paštiku,
kuřecí paštika se šlehačkou
Suroviny:
játra vepřová,
vejce,
olej,
šlehačka,
sůl,
vegeta
Komentáře (6)
Marti...a korenie len klasické čierne mleté