Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika podle mě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

11. 3. 2012 14:27

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 059 kJ / 4 077 kcal
Bílkoviny301,10 g
Tuky225,85 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 16,39 g
Sůl38,50 g
Sacharidy202,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme přidat mandle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

fb.lib fb.lib

11. 3. 2012 17:13

...a není tam nic drůbežího dej to do jiné kategorie.:-!

fb.lib fb.lib

11. 3. 2012 17:09

.....No mě to bylo divný strouhaný chleba,oni nemají kvasové chleby,tam jsi měla uvést toustový chléb.Pokud překládáš recepty musíš mít velké kuchařské zkušenosti a také znalosti dostupných surovin,to není nic lehkého,vůbec u složitějších receptů.Recept je skvělý ale fotky nekopíruj,to se opravdu nedělá to raději dej bez fotky ta není tak důležitá a myslím že k tomuto receptu ta fotka nepatří,(není to masová paštika ale játrová).:-/

dzungila

11. 3. 2012 16:54

malaleonka, ale hlavně, že ta paštika, je podle tebe, co...?:-((

rebeka rebeka

11. 3. 2012 16:23

isindy isindy

11. 3. 2012 16:00

děvče, raději si ulož zatím recepty jen soukromě a sem je vkládej, až je vyzkoušíš...kopírovat jen zajímavé recepty z jiných webů, byť třeba zahraničních...to není účelem těchto stránek ;-)

dadule

11. 3. 2012 15:57

a tahle fotka je zkopirovana z jakého webu?

fb.lib fb.lib

11. 3. 2012 15:49

Dost zajimavý receptík.To máme zhruba 2 kg paštiky.ale zajímalo by mě jak je to s trvanlivosti.Není tam cibulka vysmažená ale vařená u které se zkracuje trvanlivost a také je tam strouhaný chleba je z kvasu (nakyslý) a dá paštice uplně jinou chuť než žemlová strouhanka.Jinak dobrý:yes:

Katka B Katka B

11. 3. 2012 15:34

recept mě zaujal, ale ještě bych uvítala foto ;-)

magdalenka magdalenka

11. 3. 2012 15:16

Teraz je to iné,;-)

Iness Iness

11. 3. 2012 14:35

:-/

magdalenka magdalenka

11. 3. 2012 14:31

Nechcem rýpať, ale si myslím, že by si postup prípravy mala viac rozviesť. Takto je to dosť nezrozumiteľné.
(Játra surové? Rozmixovať a nevariť?)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: paštika s pečeným masem recept paštika s pečeným masem játrová paštika s pečeným masem domácí játrová paštika s pečeným masem játrová paštika s pečeným masem recept domácí paštika s pečeným masem trvanlivost domácí paštiky paštika z kuřecích jater podle polreicha paštika z krkovice játrová paštika s masem paštika trvanlivost domácí paštika za studena paštika za studena recept pastika s pecenym masem paštika s pečeným masem recepty dita p paštika játrová domácí paštika s pečeným masem recept na paštiku s pečeným masem paštika recept paštiky dity p

Suroviny: krkovice vepřová, bok vepřový, maso uzené, cibule, česnek, strouhanka, sůl, kmín mletý, zázvor mletý, majoránka, koriandr, koření divoké

TopRecepty.cz

Paštika podle mě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/53gv