Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
8 foto Hodnocení 76× Jak udělat podmáslový řízek? Přinášíme recept na dokonale křehké a šťavnaté maso
9 foto Hodnocení 10× Jak zpracovat podmáslí? Přinášíme několik tipů, jak zdravé podmáslí využít naplno
Polský chlodnik: Osvěžující polévka z červené řepy voní okurkami a koprem a díky vajíčkům skvěle zasytí
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr
Vyzkoušeli jsme sušenky z Popeyes: Jedna domácí vyjde na pouhé 4 Kč. Jsou vláčné a nadýchané a chutnají lépe než originál
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky: Jsou neuvěřitelně vláčné, nadýchané jako peříčko a chutnají naprosto božsky
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně
Hledali jsme nejlepší chlebíčky v Brně. Kromě tradičních a nudných za 41 Kč jsme našli i originální skvosty za 56 korun
Video Vanilkové rohlíčky podle receptu prababičky Josefa Maršálka: Jsou úžasně křehké a překvapí jedním druhem koření
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak na retro camping salát: Základ je ve vhodném salámu a druhu cibule, prozradil