Jablečná přesnídávka s pudinkem: Báječná svačina pro malé i velké mlsaly, která dlouho vydrží a skvěle zvláční bábovku
Panýrung aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta podle normy ČSN: Jsou parádně vláčné a se švestkami a tvarohem chutnají božsky
8 foto Hodnocení 18× Jak se vaří v pomalém hrnci. Čeho si všímat při nákupu a jaké hrnec přináší výhody
8 foto Hodnocení 36× 7 receptů pro pomalý hrnec: Bez hlídání připravíte guláše, vývary, řízky i uzené
9 foto Hodnocení 13× Jak udit domácí špekáčky v pomalém hrnci? I bez udírny lze připravit voňavé buřtíky
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Hodnocení 23× Jak uvařit fazole v pomalém hrnci? Jednoduché vaření nám ušetří čas u sporáku, přestože trvá dlouho
Hodnocení 220× Jak jednoduše uvařit cizrnu? Máme pro vás tři tipy, jak ušetřit čas i práci při vaření oblíbené luštěniny
Hodnocení 149× Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Hodnocení 33× Osvědčené tipy, jak ušetřit čas při vaření luštěnin: Zjednodušme si přípravu těchto zdravých potravin a konzumujme je častěji
Hodnocení 30× Nejlepší hrachová polévka: Dá se uvařit na různé způsoby a výborně chutná s křupavými krutony
Hodnocení 79× Na poctivý hospodský hovězí guláš už nemusíte do restaurace. Připravte si jej doma, s pořádnou dávkou cibule a česneku
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Langoše podle semifinalisty MasterChefa Pavla Berkyho: Zkuste místo eidamu parmezán a přidejte bylinky, radí kuchař