Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Recept, který je náročný na čas, ale vše vynahradí plnou chutí. Pomalu pečený vepřový hřbet získá za 9 hodin v troubě koncentrovanou chuť a šťavnatost. Podávejte se zapečenými smetanovými bramborami a restovanou zeleninou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,70 g |
Tuky | 476,38 g |
Vláknina | 58,20 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 206,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 26 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 31 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 39 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečený vepřový bok v celku,
pomalu pečene kančí,
pečený vepřový oříšek,
pomalu pečené vepřové,
pečený jelení hřbet,
pomalu peceny kanec,
peceny bok v celku,
kotleta s kůží,
peceny bok s bramborem a kapustou,
pečený kančí hřbet,
koza hřbet recept,
pečený bok s bramborami,
cerstvemaso.cz,
cerstvemaso.cz,
veprove maso pecene na bramborach,
pomalu pečený vepřový bok,
pomalé pečení,
polmalu pečený kančí hřbet,
1500 g krkovička a 500 g bůček,
vepřový oříšek s bramborem
Suroviny:
bůček vepřový,
brambory,
smetana,
tymián,
ořech muškátový,
kapusta růžičková,
cuketa,
karotka,
cibule bílá,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
kosti vepřové,
bylinky
Komentáře (7)
Báječné!!!
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...