Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Recept, který je náročný na čas, ale vše vynahradí plnou chutí. Pomalu pečený vepřový hřbet získá za 9 hodin v troubě koncentrovanou chuť a šťavnatost. Podávejte se zapečenými smetanovými bramborami a restovanou zeleninou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,70 g |
| Tuky | 476,38 g |
| Vláknina | 58,20 g |
| Cholesterol | 780 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 206,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 13 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 15 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 9 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 11 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 12 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 13 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 14 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 15 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 15 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečený vepřový bok v celku,
pomalu pečene kančí,
pečený vepřový oříšek,
pomalu pečené vepřové,
pečený jelení hřbet,
pomalu peceny kanec,
peceny bok v celku,
kotleta s kůží,
peceny bok s bramborem a kapustou,
pečený kančí hřbet,
koza hřbet recept,
pečený bok s bramborami,
cerstvemaso.cz,
cerstvemaso.cz,
veprove maso pecene na bramborach,
pomalu pečený vepřový bok,
pomalé pečení,
polmalu pečený kančí hřbet,
1500 g krkovička a 500 g bůček,
vepřový oříšek s bramborem
Suroviny:
bůček vepřový,
brambory,
smetana,
tymián,
ořech muškátový,
kapusta růžičková,
cuketa,
karotka,
cibule bílá,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
kosti vepřové,
bylinky
Komentáře (7)
Báječné!!!
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...