Jak na tu úplně nejlepší česnekovou pomazánku? Tvaroh může nahradit lučina, strouhaný sýr dodá další rozměr chuti
Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Superúplněk 2025 přeje hubnutí: Těchto 5 snadných kroků pomůže shodit pár kilo před Vánoci i bez stresu
23 foto Hodnocení 17× Postní jídla mohou být chutná, výživná i lákavá na pohled. Přesvědčíme vás
Kynuté křupavé preclíčky jako za starých časů: Na první postní neděli jsou jako stvořené a návštěvy je ocení
Šumajstr aneb Kočičí svatba s fazolemi: Původně postní jídlo z fazolí a krup ochucené uzeným zasytí a báječně chutná
Družbance, kynuté koláče s minimálně dvěmi lahodnými slaďoučkými náplněmi neoddělitelně patří k čtvrté postní neděli
Popeleční středou končí Masopust a pro křesťany začíná 40 dnů půstu. Co se v tomto období nesmí dělat?
Dietoložka britské královské rodiny: Jestli pijete colu s cukrem nebo bez, je jedno. Důležité jsou jiné věci, říká Gabriela Peacock
Výživový specialista Petr Havlíček k úplňkové dietě: Doporučuji začít přerušovaným půstem, ten tělu prospěje
Úplňkový půst má svá rizika, nesmíme do něj jít bezhlavě, varuje odbornice na výživu Margit Slimáková
Hodnocení 12× Na Velký pátek naši předci podléhali mnoha pověrám a obyčejům. Dodržovali přísný půst
Staročeské pražmo: Naklíčené obiloviny nám dodají dostatek energie a díky pražení na másle chutnají jako oříšky
Preclíky od lišky: Výborné pečivo z kynutého těsta zpestří půst a podle našeho receptu je zvládnete jako nic
Masopust končí, je tu Popeleční středa a s ní čas půstu. Co bychom měli jíst a pít během následujících týdnů? Třeba staročeskou pučálku
Hubnutí v novém roce: Přerušovaný půst přinese skvělé výsledky už za 3 týdny. Pravidla jsou jednoduchá
Video Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí