Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová
34 foto Hodnocení 2× 7 receptů na nejlepší slané koláče: Upečte si quiche nebo pizzu jako z pizzerie
Náš život s celiakií: Zahájila jsem chřestovou sezonu a upekla tento quiche se slaninou, vejci a sýrem. Chutná fantasticky
Hodnocení 6× Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu
Hodnocení 30× 6 častých chyb při zpracování a pečení křehkého těsta: Jak jim předejít, aby se moučník povedl
6 foto Slavné korunovační kuře z dob Alžběty II.: Tuhle lahůdku s kari a majonézou si královna dopřávala před 70 lety
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce
Hodnocení 86× Quiche, slaný francouzský koláč pro chvíle pohody. Tentokrát ho připravíme s brokolicí, špenátem a další zeleninou
Hodnocení 60× Křehké těsto a lahodná náplň - to je quiche, francouzský slaný koláč. V náplni může být maso i zelenina
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka