Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 361 kJ / 2 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,39 g |
Tuky | 180,55 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 102,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselá vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EW7m
Moje poznámka
Sladkokyselá vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EW7m
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 19 minutami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 1 hodinou
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Krůtí roštěná
Diviska87 před 2 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 4 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 6 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra,
vepřová játra recepty,
játra recept,
vepřové játra recepty,
vepřová játra recept,
vepřové játra,
vepřová játra omáčka,
játra recepty,
vepřová játra na omáčku,
recept na jatra,
recepty vepřová játra,
recepty na vepřová játra,
příprava jater před vařením,
recepty-vepřová játra,
recepty na vepřové játra,
recept játra,
recept s játry,
recept vepřova jatra,
recept na vepřová játra,
recepty z jater
Suroviny:
játra vepřová,
slanina gazdovská,
houba hřib,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá žlutá,
paprika sušená pálivá,
solamyl,
omáčka sojová indonesia,
omáčka sojová japanese style,
kečup ostrý,
pepř mletý,
sůl,
petrželka zelená
Komentáře (12)
Podobně jsem dělala vepřové nudličky a tam jsem už použila hříbky i s nálevem.Ten soplík udělal své a už se ničím nezahušťovalo.Vím,že jsi hříbečková,ale ještě mi nevyšel čas receptík přidat
Všem díky za zájem
Za komentíky i hodnocení všem děkuji
vypadá to úúúžasně