Sladkosti, to je slovo, na které slyší děti i dospělí. Připravit je můžete i doma
Sladkosti nebo také cukrovinky miluje snad každé dítě. Možná je to tím, že zakázané ovoce chutná nejlépe, anebo zkrátka proto, že sladkou chuť cukrovinek prostě nic nepřekoná. Dobrá zpráva je, že v cukrovinkách nemusí být jen cukr, ale jiné – zdravější – sladidlo a mnoho alespoň o trochu zdravějších cukrovinek lze připravit doma.
Tipy na domácí cukrovinky
Velmi oblíbené a relativně zdravé jsou gumové (želatinové) bonbóny, nejčastěji ve tvaru medvídků. Zkusit vyrobit můžete i lízátka nebo tvrdé bonbóny bez umělých barviv. Náročnější, ale moderní a vynikající jsou francouzské makronky a anglické brownies. A co si tak k snídani připravit celozrnné sušenky?
Den žvýkaček
Den čokoládových tyčinek
Den bílé čokolády
Den pekanových sušenek
Den koblih s krémem
Den nanuků
Den gumových medvídků
Den mléčné čokolády
Den borůvkových muffinů
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Přečtěte si Zobrazit více
10 nejlepších receptů na „zeštíhlující“ polévky: Najezte se, zahřejte se a zhubněte!
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek