Václav Noid Bárta si potrpí na řízek s domácím bramborovým salátem: Jeho žena Eliška prozradila, čím je ten její tak odlišný
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
5 foto Hodnocení 28× Desatero rad na téma houby: Víte, jak dlouho dary lesa dusit a chutně zpracovat i na zimu?
Hodnocení 17× Slyšeli jste už o houbové drti? Jedná se o lahodné koření, které dodá bramboračce správný šmrnc
Hodnocení 40× V některých krajích, a hlavně na Slovensku, je tradičním vánočním pokrmem kapustnica. Pojďte si ji uvařit s námi
Hodnocení 24× Bohatá zásoba sušených hub čeká na zpracování. Víte, jak si s nimi poradit a jak je nejlépe připravit k vaření?
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření
Hodnocení 100× Správně usušit houby je důležité pro jejich kvalitu a trvanlivost. Za určitých podmínek je sušíme i venku
Hodnocení 305× Jak skladovat sušené houby. Vyvarujte se začátečnických chyb. Poradíme vám, které to jsou
Video Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Šetření při vaření: Úsporný celodenní jídelníček na týden stojí méně než 1000 Kč, a ještě zbydou suroviny na příště
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?