Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
31 foto Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
6 foto Hodnocení 4× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
7 foto Hodnocení 9× Hřebíček je aromatické koření, které se uplatní nejen samotné, ale i ve směsích
Nejlepší svařené víno krok za krokem: Chuťově skvělý nápoj zaručí jen kvalitní víno, s kořením můžete experimentovat
Video Hodnocení 11× Dokonalý svařák připravíte snadno a rychle. Jak na to? Zkuste náš videonávod
6 foto Hodnocení 13× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme
31 foto Pražské adventní trhy: Klobása za 120 Kč na Staromáku, trdelník za 170 Kč na Václaváku a nejlepší svařák je na Míráku
Hodnocení 121× Venku začíná být opravdu chladno? Zahřejte se horkými nápoji ve společnosti přátel, rodiny nebo dobré knihy
Sterilované papriky plněné zelím: Vynikající sladkokyselá chuťovka k masu je zajímavým zpestřením letního zavařování
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Pikantní hovězí závitek na sušených rajčátkách a hlívě s kaparovou náplní Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku