Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Tvarůžkový tatarák podle receptu z Tvarůžkové cukrárny v Lošticích: Voní paprikou a na chlebu chutná skvěle
7 foto Hodnocení 18× Chyby při přípravě tataráku: Čerstvost masa je stejně důležitá jako jeho ochucení
Hodnocení 255× Rajčatový "tataráček": Ochutnejte lehce pikantní směs rajčat ke křupavým topinkám
7 foto Hodnocení 6× Jak se dělá nejlepší domácí tatarák? Základem je kvalitní syrové hovězí maso
Video Hodnocení 7× Jak udělat bezmasý tatarák? Vyzkoušejte netradiční kombinaci tvarůžků a camembertu
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
8 foto Hodnocení 27× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
7 foto Hodnocení 35× Jak připravit tatarský biftek alias tatarák? Nejlépe chutná na křupavé topince
10 foto Hodnocení 31× Jak ochutit tatarák? S dochucovadly to nepřehánějte, aby vynikla chuť masa
9 foto Hodnocení 12× Tatarák bez masa: Jaké suroviny na něj potřebujete? Ukážeme vám, že maso není nutné
4 foto Hodnocení 10× Lilkový kaviár nebo lilkový tatarák: Řecká pochoutka z výborné zdravé zeleniny
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit tatarák vhodný i pro začátečníky? S našimi tipy to bude hračka
Holka u plotny radí: Tvarohový závin à la štola zvládneme snadno a chutí nám připomene sváteční moučník
Vatikánský chléb štěstí voní skořicí a mandlemi. Podle tradice byste jej ale vždy měli poslat dál, jen tak přináší štěstí
Retro okénko: Pudinkový prášek stával kdysi jen 40 haléřů. Ve stejné továrně se vyráběla i populární sladkost mejdlíčka