Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Hodnocení 249× Rajčatový "tataráček": Ochutnejte lehce pikantní směs rajčat ke křupavým topinkám
7 foto Hodnocení 3× Jak se dělá nejlepší domácí tatarák? Základem je kvalitní syrové hovězí maso
Video Hodnocení 5× Jak udělat bezmasý tatarák? Vyzkoušejte netradiční kombinaci tvarůžků a camembertu
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
8 foto Hodnocení 24× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
7 foto Hodnocení 33× Jak připravit tatarský biftek alias tatarák? Nejlépe chutná na křupavé topince
10 foto Hodnocení 30× Jak ochutit tatarák? S dochucovadly to nepřehánějte, aby vynikla chuť masa
9 foto Hodnocení 11× Tatarák bez masa: Jaké suroviny na něj potřebujete? Ukážeme vám, že maso není nutné
4 foto Hodnocení 10× Lilkový kaviár nebo lilkový tatarák: Řecká pochoutka z výborné zdravé zeleniny
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit tatarák vhodný i pro začátečníky? S našimi tipy to bude hračka
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na kremrole s malinovým sněhem? Podle tohoto receptu je zvládne i začátečník