Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Nepečené tiramisu kuličky jako součást vánočního cukroví: Voní po kávě a kakau a zvládne je připravit i úplný amatér
Hodnocení 35× Lotus tiramisu do skleničky: Tato jednoduchá a rychlá dobrota vás naprosto okouzlí
Pět nepečených dezertů z jahod: Osvěžující pohár s marcipánovým krémem, zmrzlina ze dvou ingrediencí nebo jahodové tiramisu
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Video Hodnocení 12× Lotus tiramisu ve skleničce vypadá i chutná luxusně. Postup ukážeme ve videonávodu
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou
6 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma tiramisu aneb vše, co o tomto dezertu potřebujete vědět
7 foto Hodnocení 52× 4 časté chyby při přípravě tiramisu: Jak chybám předejít, aby byl dezert dokonalý
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná
Jahodové tiramisu: Nepečený italský dezert místo tradiční kávy ochutí jahody a jahodový sirup, vláčný je díky mascarpone se šlehačkou
Jak na falešné tiramisu z pomazánkového másla: I při dnešních cenách vyjde levněji než originál a chutná výtečně
Hodnocení 4× 7 oblíbených receptů na dokonalé dezerty: Co připravit jako sladkou tečku na závěr skvělého jídla?
MasterChef Česko 2022: Pečený tvaroh jako dokonalá slaná snídaně nadchl porotu. Příprava je snadná a zvládne ji každý
5 foto Jak se postarat na jaře o jahodníky? Potřebují okopat, přihnojit a zbavit se nejslabších článků, pak budou plodit jako o závod
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky