Přerostlé cukety se velmi dobře hodí na cuketové pomazánky, některé z nich si snadno zavaříme na zimu. Skvěle chutnají na topinky
Jakmile nám na zahradě začnou narůstat cukety do větších velikostí a my je přestáváme stíhat jíst, je nejvyšší čas pustit se do cuketových pomazánek. Oblíbených receptů je více.
Skvěle chutnají na topinky
Pikantní cuketová pomazánka se velmi dobře hodí na topinky. Můžeme ji mazat hned po uvaření, ještě horkou, nebo i vychlazenou. Výhodou těchto pomazánek je, že si je snadno můžeme sterilovat a uložit na zimu. Pak se nám určitě budou hodit. Zavařují se podobně jako lečo.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 15 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Sýry můžeme zpracovat na mnoho různých pokrmů. Poradí náš přehled
Z rajčat, paprik a cibule vaříme oblíbené lečo. Jak ho nejlépe zavařit na zimu? Poradíme spolehlivé postupy
Komentáře