Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
13 foto Hodnocení 18× Kvíz, který vás naladí na sváteční vlnu: Poznáte všechny oblíbené dobroty?
7 foto Hodnocení 83× Jak připravit bramborový salát? Poradíme snadný recept na tuto sváteční přílohu
5 foto Hodnocení 2× Desatero rad a tipů na odlehčené Vánoce: Jak si užít vánoční svátky a nepřibrat
Hodnocení 5× Vánoční zvyky a tradice: Jaké z nich znáte a které stále dodržujete? Připomeneme si ty nejzajímavější
31 foto Pražské adventní trhy: Klobása za 120 Kč na Staromáku, trdelník za 170 Kč na Václaváku a nejlepší svařák je na Míráku
Hodnocení 6× Co dobrého a svátečního vařit v prosinci? Může to být tradiční i méně tradiční menu
5 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Samosběr kanadských borůvek. Na kolik vás vyjde 1 kg a jak přesně to probíhá?
Jak vybrat kráječ potravin: Důležitější než výkon jsou jiné parametry. Na co si dát pozor a kolik vás to bude stát?
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička