Vánoční kachna hajného ze „Šlajfu“
Zlatavě upečená kachna s křupavou kůžičkou a jemným masem patří k vrcholům sváteční tabule. Pomalu pečená do dokonalosti provoní celý dům a přinese na stůl chuť tradice, pohody a rodinného setkání.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 949 kJ / 3 812 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 251,62 g |
| Tuky | 298,94 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 3,35 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 25,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční kachna hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2Qv
Moje poznámka
Vánoční kachna hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2Qv
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 3 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 4 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 6 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 1 hodinou
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 2 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 3 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 3 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 4 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 4 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 4 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 5 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vánoční pečená kachna,
roláda z kachny,
hajný ze šlajfu,
co ze zbytků z kachny,
vanocni kachna s karamelizovanym cervenym zelím,
www roláda z kachny,
pečená kachna s červeným karamelizovaným zelím,
domácí uzené za války,
recepty na vánoční kachnu+video
Suroviny:
kachna,
cibule červená,
jablko,
bok uzený,
mléko plnotučné,
kmín celý,
sůl
Komentáře (2)