Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
4 foto Hodnocení 66× Jak se dělá krém do věnečků? Ani jednoho výběru báječného krému nebudete litovat
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
8 foto Hodnocení 3× Odpalované těsto: Lze ho využít ve sladké i slané kuchyni. Přesvědčte se sami
24 foto Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte
5 foto Hodnocení 42× Odpalovaná hmota: Připravte si lahodný korpus jako základ pro žloutkové věnečky
11 foto Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
Video Hodnocení 316× Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to
Hodnocení 247× Které zákusky z cukrárny jste měli nejraději? Máme recepty i vychytávky na většinu z nich
Co jí spisovatel Stephen King? Známý autor hororů k životu i k psaní nutně potřebuje cheesecake. Ovšem jeden mu nestačí...
Emil Zátopek měl šílenou životosprávu: Na louce si trhal pampelišky, které zapíjel mlékem, ale oblíbil si bavorské párečky
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni