Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
4 foto Hodnocení 220× Jak se dělá krém do věnečků? Ani jednoho výběru báječného krému nebudete litovat
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
8 foto Hodnocení 4× Odpalované těsto: Lze ho využít ve sladké i slané kuchyni. Přesvědčte se sami
24 foto Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte
5 foto Hodnocení 44× Odpalovaná hmota: Připravte si lahodný korpus jako základ pro žloutkové věnečky
11 foto Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
Video Hodnocení 334× Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to
Hodnocení 250× Které zákusky z cukrárny jste měli nejraději? Máme recepty i vychytávky na většinu z nich
Králík v marinádě podle starověkého receptu je báječně šťavnatý a křehký, sladkokyselá omáčka k němu skvěle ladí
22 foto Restaurace DiNuovo z Pohlreichova pořadu: Vyladěné carpaccio i linguine s mořskými plody, dojem trošku kazí jen příbory na stole