Jednoduchá pudinková buchta je úžasně nadýchaná, voní vanilkou a při jejím pečení se obejdete i bez mouky
Jánošík – bramborák jinak: Efektní bramborovou placku s volským okem uprostřed si připravte podle videoreceptu
8 foto Hodnocení 2× Odpalované těsto: Lze ho využít ve sladké i slané kuchyni. Přesvědčte se sami
24 foto Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte
5 foto Hodnocení 41× Odpalovaná hmota: Připravte si lahodný korpus jako základ pro žloutkové věnečky
11 foto Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
Video Hodnocení 296× Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to
Hodnocení 247× Které zákusky z cukrárny jste měli nejraději? Máme recepty i vychytávky na většinu z nich
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
17 foto Nejlepší cheesecake podle Terezy: Voní čokoládou a je úžasně jemný, říká finalistka soutěže Peče celá země