Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
8 foto Hodnocení 2× Odpalované těsto: Lze ho využít ve sladké i slané kuchyni. Přesvědčte se sami
24 foto Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte
5 foto Hodnocení 42× Odpalovaná hmota: Připravte si lahodný korpus jako základ pro žloutkové věnečky
11 foto Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
Video Hodnocení 314× Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to
Hodnocení 247× Které zákusky z cukrárny jste měli nejraději? Máme recepty i vychytávky na většinu z nich
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Jídelní rozmary slavných: Hugh Grant se nerad dotýká jídla a zbožňuje makarony se sýrem neboli Mac and Cheese
Jídelní rozmary slavných: Tom Hanks tak miluje řeckou kuchyni, že si otevřel vlastní restauraci a takhle tam dělá souvlaki