Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Připravili jsme rohlík, který se stal hitem internetu: Pečivo plněné vlašským salátem si může doma snadno upéct každý
9 foto Hodnocení 12× Dančí maso je chutnou zvěřinou, se kterou je nutné správně zacházet. Poradíme jak
5 foto Hodnocení 11× Desatero rad na téma srnčí maso: Objevte kouzlo zvěřiny, která má nezaměnitelnou chuť
7 foto Hodnocení 107× Jak upravit kančí kýtu? Poradíme několik triků, jak dosáhnout dokonalé chuti
5 foto Hodnocení 15× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat
7 foto Hodnocení 60× Divočák na talíři: Jak správně zpracovat a připravit toto výrazné zvěřinové maso
8 foto Hodnocení 3× Praktické tipy na zpracování zvěřiny: Jak dosáhnout nejlepší kvality a chuti masa
5 foto Hodnocení 63× Co uvařit ze srnčího masa? Vyberte si nejen z tradičních, ale i z nezvyklých receptů
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká