Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
5 foto Hodnocení 3× Jak zacházet se zvěřinou a co z ní uvařit? Poradíme, jak s hodnotným masem pracovat
9 foto Hodnocení 31× Dančí maso je chutnou zvěřinou, se kterou je nutné správně zacházet. Poradíme jak
5 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma srnčí maso: Objevte kouzlo zvěřiny, která má nezaměnitelnou chuť
7 foto Hodnocení 131× Jak upravit kančí kýtu? Poradíme několik triků, jak dosáhnout dokonalé chuti
5 foto Hodnocení 15× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat
7 foto Hodnocení 64× Divočák na talíři: Jak správně zpracovat a připravit toto výrazné zvěřinové maso
8 foto Hodnocení 4× Praktické tipy na zpracování zvěřiny: Jak dosáhnout nejlepší kvality a chuti masa
5 teplých smoothie pro chladná rána: Mandlovo-kokosové nebo kávovo-čokoládové dodají energii a chutnají skvěle
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech