Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
9 foto Hodnocení 2× Dančí maso je chutnou zvěřinou, se kterou je nutné správně zacházet. Poradíme jak
5 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma srnčí maso: Objevte kouzlo zvěřiny, která má nezaměnitelnou chuť
7 foto Hodnocení 51× Jak upravit kančí kýtu? Poradíme několik triků, jak dosáhnout dokonalé chuti
5 foto Hodnocení 8× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat
7 foto Hodnocení 54× Divočák na talíři: Jak správně zpracovat a připravit toto výrazné zvěřinové maso
8 foto Hodnocení 2× Praktické tipy na zpracování zvěřiny: Jak dosáhnout nejlepší kvality a chuti masa
5 foto Hodnocení 27× Co uvařit ze srnčího masa? Vyberte si nejen z tradičních, ale i z nezvyklých receptů
9 foto Hodnocení 9× Jaká zvěřina je vhodná na guláš? Poradíme, z kterého masa uvaříte chutné guláše
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
4 foto Hodnocení 28× Jak naložit srnčí maso na guláš? Ta pravá marináda dodá guláši dokonalou chuť
6 foto Hodnocení 34× Jak připravit bažanta? Může se péct, dusit i vařit a my poradíme, jak na to
9 foto Hodnocení 12× Desatero rad na téma zvěřina: Jak na srnčí, jelení a další zvěřinu v kuchyni
Video VIDEO: Perníkářka radí, jak na překrásně malované perníkové kraslice. Důležitá je správná tloušťka těsta
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana