Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
9 foto Hodnocení 2× Dančí maso je chutnou zvěřinou, se kterou je nutné správně zacházet. Poradíme jak
5 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma srnčí maso: Objevte kouzlo zvěřiny, která má nezaměnitelnou chuť
7 foto Hodnocení 69× Jak upravit kančí kýtu? Poradíme několik triků, jak dosáhnout dokonalé chuti
5 foto Hodnocení 9× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat
7 foto Hodnocení 56× Divočák na talíři: Jak správně zpracovat a připravit toto výrazné zvěřinové maso
8 foto Hodnocení 2× Praktické tipy na zpracování zvěřiny: Jak dosáhnout nejlepší kvality a chuti masa
5 foto Hodnocení 29× Co uvařit ze srnčího masa? Vyberte si nejen z tradičních, ale i z nezvyklých receptů
9 foto Hodnocení 9× Jaká zvěřina je vhodná na guláš? Poradíme, z kterého masa uvaříte chutné guláše
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
4 foto Hodnocení 36× Jak naložit srnčí maso na guláš? Ta pravá marináda dodá guláši dokonalou chuť
6 foto Hodnocení 34× Jak připravit bažanta? Může se péct, dusit i vařit a my poradíme, jak na to
9 foto Hodnocení 12× Desatero rad na téma zvěřina: Jak na srnčí, jelení a další zvěřinu v kuchyni
Tradiční krkonošský hubník s česnekem: Levná vánoční klasika ve staročeském stylu vyjde na 70 Kč pro celou rodinu
Kysané zelí v medovém octě po aténsku: Pomáhá při kocovině, velmi dobře chutná a snadno se připravuje