Grilovaná kuřecí prsa Toronto

BILKOVAI Kuchařka: BILKOVAI

Doba přípravy: bez naložení pár minut 4 porce Grilování 11 názorů

Suroviny

4 ks kuřecí prsa
sůl
(Na marinádu)
5 lžic obyčejné plnotučné hořčice
3 lžíce olivového oleje
1 lžička sójové omáčky
1 lžička sladké mleté papriky
1 lžička sušeného oregána (nebo velká hrst čerstvého)
trocha čerstvé petrželky (nemusí být)
Recept si zatím oblíbilo 25 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vyšší části kuřecích prsou opatrně rozřízneme, aby jsme měli stejně vysokou "placku". Na vrchní straně uděláme slabé zářezy.

  2. Osolíme je z obou stran a potřeme je připravenou marinádou, kterou jsme připravili z výše uvedených surovin.

  3. Stačí nechat hodinku odležet na chladném místě.

Poznámka

Prsíčka jsou vynikající na venkovním grilu. Jsou lehce pikantní a je to fáákt žraso:-)

Zdroj: Vaření.cz Velmi děkuji kuchařce "Koky" za skvělou inspiraci.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 609 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaná kuřecí prsa Toronto

  • Neprašová B Neprašová B(neregistrovaný)

    ahoj kuchařinky, díky za zveřejněné recepty. Přestože mám spoustu knih - kuchařek, obracím se s důvěrouna vytisknuté a vyzkoušené recepty. J e to rychlejší než listovat-hledat v knížce. Tento recept mě zaujal a jdu teď hned maso naložit a budem griloat. Už se s dcerou a vnukem (on rád a dobře griluje. Můžeme vřele doporučit oba receptyna kuřecí křidélka.
    S přáním dobré chutí všem kdo nyní vaříte a hezké slunné dny. Blanka z Kolína :-D :-K

    Odpovědět

  • Pepan Pepan(neregistrovaný)

    Luxus, fakt jsem si pošmákl <3

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Když jsem zde měl naposledy dceru mého vzdálenějšího příbuzného,tak říkala,že se tatínkovi stýská po naší plnotučné horčici.Když jela domů,tak nakoupila a měla strach,jestli jí to na jejich letišti neseberou.Pak psala,že to dopadlo dobře:-D:-D Zapomněl jsem napsat,že žije v Scarboroux (tuším,že se to takhle nějaké píše) Kanada.

    Odpovědět

  • babička Gumítková babička Gumítková(neregistrovaný)

    DĚKUJÍ ZA DOBRÝ RECEPT Večer ho budeme grilovat maso je naložené .Ještě jednou děkují

    Odpovědět

  • NiCkHy NiCkHy

    Mnamka! Ještě ted si olizuju rty, bylo to výborný! :-)) Ukládám a příště vím, do čeho prsíčka naložit.:-8

    Odpovědět

  • anonymous anonymous(neregistrovaný)

  • Bahula Bahula

    Vypadá to velmi jedle :-p dobrá inspirace :yes:+

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

  • BILKOVAI BILKOVAI(autorka receptu)

    Bibinko, já taky nakládám přes noc, ale včera jsem přišla z práce a byl vysloven nápad, že by jsme si mohli udělat něco na ohni. Tak jsem měla málo času, ale překvapilo mě, že hodinka stačila.Ta marináda je pikantní. Možná v tomto případě by marinování přes noc bylo na škodu. To kuřecí zas až tak moc nepotřebuje. Vepřové a hovězí samozřejmě potřebuje dýl:-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    ivetko, taková masíka u nás přes léto milujeme a já všechno do těch marinád nakládám přes noc-hezky to maso nasákne a olejem zkřehčí. Druhý den se griluje a potírá. Jinak každý podle svého a ty máš.boda:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    nooo, to věřím, že je to žraso:-p;-):-D:yes::yes:
    ono to totiž přesně tak vypadá;-):-p:yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: grilovaná kuřecí prsíčka jak naložit kuřecí maso na grilování jak naložit kuřecí prsa grilované kuřecí podle polreicha jak naložit kuřecí na gril grilovana prsa jak naložit kuřecí prsa na gril marinády na grilování podle polreicha kuřecí prsa na grilu jak naložit maso na grilování naložení kuřecího masa na grilování grilování od polreicha grilování kuřecího masa grilovani podle polreicha naložení kuřecích prsou grilované prsa kureci prsa podle polreicha grilované kuřecí maso grilovaní kuřečích prsou kureci prsa na gril

Zapomněl/a jsem heslo