Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pokud už nevíte, co s okurkami, a nechcete je rozdat ani prodat, určitě hledáte další osvědčené a chutné možnosti zpracování, konzervace a upotřebení, protože vyhodit je by byla škoda. Nabízíme různé možnosti, jak zužitkovat tyto skvělé a zdravé plody.

Křehké a šťavnaté čerstvé okurky jsou pro kuchaře surovinou ideální a žádanou k báječným sezónním pokrmům, které v jiném ročním období nemohou realizovat tak snadno. Inspirovat se mohou i v zahraničních kuchyních, okurka je použitelná mnoha skvělými způsoby. 

Co s nadbytkem okurek nakládaček

Vybírat můžete z našich tipů a rad. 

Co s přebytkem salátových okurek

Zde se může fantazie i mlsný jazyk vyřádit.

Oblíbený recept na sterilované okurky trochu jinak nabízí videorecept Americké okurky, který také doporučujeme vyzkoušet. Takto připravené okurky budou chutnat všem, kdo si potrpí na pikantní chutě.

 

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli