Jak na křupavé palačinky. Obvykle je připravujeme jemné a vláčné, pouze s malým množstvím tuku, ale jde to i jinak
Palačinky jsou pochoutkou pro děti i dospělé. Dají se připravit a dozdobit různými způsoby, ať už nasladko nebo naslano. Nejraději je chystáme jemné a vláčné, ale jde to i jinak.
Palačinky jsou velmi oblíbené a ceníme si, když na jejich přípravu spotřebujeme co nejméně tuku. Výsledkem je pak jemná tenká palačinka, která je příjemně vláčná. Těsto na palačinky připravujeme pečlivě podle osvědčených receptů a dáme si záležet na správném odměření surovin.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další tipy
Jak upéct křupavé palačinky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Švestková povidla z povidláku, v troubě pečená
Přidáno před 12 hodinami

Hovězí plátky z krku na slanině a cibulích v papiňáku
Přidáno před 17 hodinami

Cuketová polévka s rajčaty a cibulí
Přidáno před 17 hodinami

Francouzské palačinky s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami

Pomazánka z droždí
Přidáno před 19 hodinami

Bezlepkové muffiny s aronií
Přidáno před 23 hodinami
Komentáře
Nejsou zde žádné komentáře.