18 osvědčených receptů, podle kterých proměníte přebytečné uzeniny v plnohodnotné jídlo
Uzeniny po otevření balení nemívají dlouhou trvanlivost a tak se lehce může stát, že se v lednici zkazí. Pokud je nestíháme zpracovat, můžeme z nich uvařit chutné hlavní jídlo. V našem článku jsme vybrali 18 nejlepších a nejoblíbenějších receptů.
Uzenina je masný výrobek konzervovaný uzením nebo jeho technologickými náhražkami, tedy varem, rychlosolí nebo fermentací. Sušené uzeniny mají na rozdíl od ostatních dlouhou trvanlivost. Co vše z nich můžeme uvařit?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Fofr placičky
- Zapečené brambory s kysaným zelím
- Minutkový buřtový guláš
- Kuřecí pikant prsíčka v česnekovén boku
- Kodaňský sýrový salát
- Špekáčky na pivu a tymiánu
- Pohanková rychlovka
- Chilli fazole s kukuřicí, cizrnou a klobásou
- Těstoviny s kysaným zelím a klobásou
- Pavliny halušky
- Švédská párková pochoutka
- Sýrový koláč s klobásou a brokolicí
- Blesková pizza na pánvi
- Plněná palačinková okénka
- Večeřová rychlá omeleta
- Houbová omáčka s klobásou a špagetami
- Cikánské párky podle oujezdské babičky
- Bramborové knedlíky plněné klobásou
1/18
1/18
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
20 nejlepších receptů z kysaného zelí: Co je pro vás nejlákavější?
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře