uvařila 3. 3. 2011 13:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2011 13:43
kapusta, brambory, cibule, máslo, mouka hladká, petržel, mrkev, česnek, sůl, pepř mletý, kmín drcený, vývar masový, smetana kysaná, petrželka
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak udělat koleno na pivě: Marinujte alespoň 12 hodin a zvolte vhodné pivo
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Oblíbené kozí či beraní rohy jsou nejlepší v sladkokyselém nálevu. Takhle snadno se připravují