uvařila 1. 6. 2014 20:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2014 20:02
brambory rané, okurky sterilované, smetana zakysaná, hořčice dijonská, olej olivový, petrželka hladkolistá, rukola, cibule, ocet vinný, sůl hrubá, pepř, sůl mořská
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Přidáno 23. 4. 2024 08:07
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Pečeme s Ivou: Udělat výborné domácí bagety není nic těžkého ani složitého. Pokud jednou vyzkoušíte, přesvědčíte se o tom sami
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení