uvařila 18. 9. 2011 14:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2011 14:59
mouka polohrubá, cukr krystal, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, cukr, kakao, jogurt bílý, smetana ke šlehání, ztužovač, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr krystal, želatina, maliny
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Nejlepší knedlík rakouských hor: Pochutnejte si i doma na sladké specialitě Germknödel
Německý masopust je tak trochu ve znamení obžerství. Na stole musí být prasečí uši nebo tento falešný zajíc
Lepenice jako vynikající příloha k jitrnici a k jelitu. Jak ji připravit, aby chutnala přímo dokonale