uvařila 24. 10. 2010 15:37
Fazole v rajčatové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 10. 2010 15:37
Fazole v rajčatové omáčce
fazole, pyré rajčatové, mouka hladká, olej, bobkový list, bazalka čerstvá, koření nové koření, vývar hovězí, cukr, sůl, ocet, klobása, slanina anglická
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Nejlepší letní večeře s rajčaty. Od salátů přes vynikající lečo až po rajčatové polévky
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
MasterChef Česko v číslech: 3200 porcí polévky, 748 kostek másla, půl tuny cibule a další suroviny. Kolik čeho se loni spotřebovalo?