uvařila 21. 3. 2011 11:56
Postup přípravy III.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2011 11:56
Postup přípravy III.
plec vepřová, párky, zelí kysané, slanina, vejce, sůl, pepř, cibule, tuk, paprika sušená sladká, mouka hladká, protlak, smetana, citron, hořčice, voda
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Sladké odměny za vysvědčení: Děti potěší domácí Kinder mléčný řez, nanuky i marsmalow
Polská kuchyně: To není jen bigos. Znáte třeba speciální vepřový kotlet schabowy?
Melta nejen ke snídani: Zdravá náhražka kávy se nemusí sladit, nejlépe chutná tradičně připravená a hotová je za chvíli