uvařila 12. 4. 2019 20:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 4. 2019 20:30
hříbky sušené, brambory, mrkev, cibule, celer, bobkový list, koření nové koření, máslo, mouka hladká, pepř mletý, sůl, smetana sladká, petržel, vejce, olej, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Chlupatá rýže: Oblíbená příloha českých jídelen z rýže a smažených těstovin se snadno dělá a chutná skvěle
Co je dvojí kvalita potravin? Že jogurty v Německu jsou lepší než ty v Česku