Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 minut + 1 hodina na namočení hřibů

30 minut + 1 hodina na namočení hřibů

11. 4. 2019 18:50

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 583 kJ / 617 kcal
Bílkoviny17,17 g
Tuky19,09 g
Vláknina35,25 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 555 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy77,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na 1 sáček 1-2 vejce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 4. 2019 16:29

Eja57: Děkuji za komentář i velice zdařilou fotku:-KJak připravit zastřená vejce znám,ale vadí mi u nich ty"cancourky"bílku:-DRaději je dělám v mikrotenu,to mi vyhovuje víc:-8

Eja57 Eja57

12. 4. 2019 20:19

Šetřím životní prostředí :-D....fígl s mikrotenovým pytlíkem znám, ale znám ještě lepší fígl - vodu do prudkého varu, do víru vpustit vejce a vypnout. Nechat podle velikosti vejce cca 4-5 minut- a hotovo. Dám sem foto jak to vypadá - hodí se to sem, taky houby...Není to můj vynález - mistr kuchař Ottolenghi.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hribova omáčka s těstovinami hřibová omáčka ze sušených hřibů jak uvařit hribovou omacku hřibová omáčka jemná hribova omacka sk hřibová omáčka na těstoviny s houbami jak pripravit hribovou omacku zeleninová omacka

Suroviny: hříbky sušené, brambory, mrkev, cibule, celer, bobkový list, koření nové koření, máslo, mouka hladká, pepř mletý, sůl, smetana sladká, petržel, vejce, olej, sůl

TopRecepty.cz

Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yNAg