uvařila 7. 10. 2013 16:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2013 16:44
játra kuřecí, máslo, smetana ke šlehání, víno portské, tymián, sůl, pepř mletý, cibule, olej olivový, česnek, koření, sádlo
Přidáno před 15 minutami
Přidáno před 37 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak na domácí jablečný ocet z letních jablek? Jablka se použijí se slupkou i jádřinci, na výsledek si počkáte měsíc a v lednici vydrží rok
Retro okénko: Zákusek štafetka voní kávou, chutná po oříšcích a čokoládě a je hodně návykový
Dejte na radu Francouzů! 6 dobrých důvodů, proč pít kvalitní červené víno