uvařila 15. 11. 2011 20:05
Jehněčí na jablku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 11. 2011 20:05
Jehněčí na jablku
maso jehněčí, jablko, máslo, víno červené, olej olivový, omáčka sojová, pepř mletý, kůra citronová, šťáva citronová, česnek, rozmarýn čerstvý, levandule
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Znáte ačokču? Tuhle zdravou „paprikookurku“ si můžete zasadit na zahrádce!
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení