uvařila 22. 8. 2011 16:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 8. 2011 16:34
tuk, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, vločky ovesné, prášek do pečiva, hruška, čokoláda hořká, vejce, cukr, mléko, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Peče celá země: Kobližky musí být pěkně dozlatova. Jak na to a čím je naplnit a dozdobit?
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
Holka u plotny radí: Jak na makovky, které vydrží dlouho vláčné? V tomto receptu mi skvěle funguje obyčejné podmáslí