uvařila 26. 8. 2012 14:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2012 14:04
prsa kuřecí, sůl, pepř, olej, paprika, cibule, rajče loupané, feferonka, mouka hladká, šunka, omáčka sojová, omáčka worcesterová, sýr toastový, vejce, petrželka zelená, ředkvičky
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Peče celá země: Španělský koláč empanada gallega není vůbec sladký. Čím se obvykle plní?
Slavný francouzský toast získal název omylem, nebo podvodem. I tak chutná fantasticky!
Polévka pho jako z Prostřeno: Vietnamská kuchařka poradí, jak udělat ten nejlepší vývar a jak jej ochutit