uvařil 2. 5. 2014 08:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 5. 2014 08:19
rajče, mrkev, hrášek, cuketa, fazole bílé, těstoviny, parmazán, cibule, česnek, bazalka čerstvá, koření oregáno, bobkový list, sůl, pepř, olej
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Holka u plotny radí: Je na knedlíky lepší tvaroh z alobalu nebo ten z vaničky? Vyzkoušela jsem obojí a výsledek je překvapivý
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Středomořská dieta: Můžete pít víno, jíst těstoviny a stejně shodíte nežádoucí kila