uvařila 16. 11. 2011 14:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 11. 2011 14:10
mouka hladká, cukr moučkový, tuk hera, med, vejce, žloutek, soda jedlá, koření do perníku, bílek, cukr moučkový, škrob bramborový, šťáva citronová
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Zapálená vlastenka, až poté kuchařka. Magdalena Rettigová psala i červenou knihovnu
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu