uvařil 24. 10. 2010 14:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 10. 2010 14:05
ryba, cuketa, lilek, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, olej rostlinný, šťáva citronová, bazalka čerstvá, koření oregáno, estragon, koření na ryby, koření provensálské
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience
Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace