uvařil 29. 12. 2014 12:58
Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 12. 2014 12:58
Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“
mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, nať celerová, droby kachní, maso kachní, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, máslo, mouka hladká, sůl, petrželka, vejce, smetana, strouhanka, ořech muškátový, majoránka, pepř, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Drobenka je malý zázrak na koláčích. Jak ji dovést k dokonalosti?
Beskydský paličák má říz, rozplakal i televizní redaktorku, říká o unikátním česneku jeho pěstitel Václav Martynek
Slaninový velikonoční pletenec z kynutého těsta: Slaná varianta mazance s křupavými škvarečky a sypaná semínky chutná božsky