Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Christine51 uvařila 19. 7. 2012 10:14 Hermelínové pečivo 0 0 Zobrazit detail Nekoukejte na ty tvary .. :D Jsou dělané jen tk na rychlo .. :) Okomentovat
Cukroví z cukrovinek: Tatrankové pracny chutnají jako slavné oplatky a jíst je můžete hned po upečení
Svatební hostina Elišky Přemyslovny: Podávala se paštika ve tvaru středověkého hradu, sladká kaše i zvláštně vařená slepice