uvařil 17. 4. 2014 17:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 4. 2014 17:58
stehno králičí zadní, cibule, máslo, mouka hladká, hořčice dijonská, tymián, vývar masový, petržel, smetana, brambory, mouka hrubá, vejce, sůl, cibulka jarní
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Hitem zdravého vaření je solná deska. Dodá jídlu minerály a fantasticky zlepší jeho chuť!
Léto u táboráku: Napíchněte na prut pstruha, zeleninu, jablka nebo si uválejte domácí „trdelník“
Domácí kečup podle šéfkuchaře Miroslava Mahela: Nechybí v něm badyán, překvapuje řepa, kapie nebo jablka