uvařil 10. 7. 2016 21:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 7. 2016 21:58
stehno kuřecí, mouka polohrubá, sůl, pepř drcený, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, olej olivový, cibule, česnek, rajče sterilované, paprika čerstvá zelená, víno červené, brambory, olivy zelené, bobkový list, rozmarýn
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Manuál zavařování: Jak na ten nejlepší kompot? Důležité je vybírat kvalitní ovoce, nálev dostatečně osladit a vylepšit kořením
Holka u plotny radí: Jak na velikonoční cup cakes? Takhle jednoduše i levně se dají nazdobit
Vyzkoušejte vaření metodou sous-vide: Tak šťavnaté maso jste možná ještě neochutnali!