Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Marek Ztracený se práce v kuchyni nebojí: Učil se od Romana Staši, miluje špagety a obdivuje božské vaření své manželky
14 foto Oblíbený Paťo opustil Hell's Kitchen: Show mi dala strašně moc. V budoucnu chci své bistro, třeba s někým ze soutěže, říká
Jak vylouskat ořechy snadno a rychle: Triky našich babiček zjednoduší pečení vánočního cukroví i následný úklid
Vánoční trhy 2025: Velký přehled adventních míst. Na Míráku v Praze se začíná už 20. listopadu, v Brně o den později
Video Zelný salát podle ČSN: Barevný, křupavý a příjemně sladkokyselý býval součástí oblohy. Skvěle chutná samotný i k masu
Upečte si linecké s kakaovým krémem a mandlemi: Klasické cukroví voní čokoládou a marmeláda v něm vůbec nechybí
Video Česká klasika podle Jana Punčocháře: Naučte se skvělý holanďák, tatarák i knedlíky od renomovaného šéfkuchaře
Kvíz KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Vynikající celerový salát je hitem oslav: Nadchne vás chuť ananasu a kukuřice, nesmíte však přípravu uspěchat
18 foto Cukrářka Míša Landová v nové kuchařce radí, jak se vyhnout chybám při pečení cukroví: Největší hřích je šidit suroviny
Kvíz KVÍZ: Vyznáte se v pečení cukroví? Otestujte se, zda víte, kdy připravit linecké a proč vosí hnízda počkají
Video Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
Kvíz KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
23 foto Vyzkoušeli jsme Punčochářův řízek přes celý talíř: Restaurace Šnycl má tahák za necelých 300 Kč, na který se budete vracet
Jak připravit tu nejlepší česnečku: O výrazné vůni a chuti rozhoduje vývar a správný moment přidání česneku
Video Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
Jak správně zmrazit máslo, aby vydrželo na vánoční pečení: Využijte akce a připravíte lahodné cukroví levněji a bez stresu
Otevírací doba obchodů 17. listopadu: Kde bude na státní svátek otevřeno a jak budou fungovat online rozvozy