Naučte se makronky, paštiky nebo třeba mořské plody. Čekají na vás profíci z Chefparade
1. 12. 2021 Tipy a triky
S trochou nadsázky by se dalo říct, že pandemie covidu-19 vrátila Čechy do kuchyně. Uvařit si doma bylo jednoduše chvílemi bezpečnější než chodit pro jídlo ven. Narazili jste na své limity? Máte „kostlivce ve skříni“ v podobě pokrmu, který se vám nepodařilo uvařit? Změňte to!
Gastro odvětví má za sebou velmi těžké časy. Mnoho provozů to ale nevzdalo, naopak se zakouslo do práce ještě s větším odhodláním. Během letošní jarní epidemie, kdy musela největší škola vaření Chefparade zcela zavřít, se její tým však rozhodl pro kompletní rekonstrukci vnitřních prostor svých studií.
„Chceme pro naše zákazníky ten nejlepší zážitek a s tím souvisí i prostředí, ve kterém kurz absolvují, a proto jsme se rozhodli pro kompletní přestavbu, včetně nových kuchyní jako takových, tak i všeho vybavení i spotřebičů,” sdělil ředitel Chefparade Petr Chalupa.
Kurzy napříč světem
Studio se nachází v areálu Holešovické tržnice na Bubenském nábřeží s výbornou dopravní dostupností a možností parkování přímo před školou Chefparade. Zákazníci se mohou nově těšit na moderně vybavené kuchyně, kde si mohou vyzkoušet celou řadu kurzů napříč světovými kuchyněmi, které Chefparade nabízí.
Kromě inovace studií přichází Chefparade také s novými kurzy, které odráží aktuální trendy v současné gastronomii. „V současné době je u našich zákazníků čím dál více oblíbený například kurz makronek, příprava mořských plodů, nebo paštiky a galantiny,“ dodává Petr Chalupa.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Hořčíku ve stravě ubývá, pomůže ale s únavou i při stresu
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 19 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 19 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 21 hodinami