Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naučte se makronky, paštiky nebo třeba mořské plody. Čekají na vás profíci z Chefparade
Zdroj: Chefparade

S trochou nadsázky by se dalo říct, že pandemie covidu-19 vrátila Čechy do kuchyně. Uvařit si doma bylo jednoduše chvílemi bezpečnější než chodit pro jídlo ven. Narazili jste na své limity? Máte „kostlivce ve skříni“ v podobě pokrmu, který se vám nepodařilo uvařit? Změňte to!

Gastro odvětví má za sebou velmi těžké časy. Mnoho provozů to ale nevzdalo, naopak se zakouslo do práce ještě s větším odhodláním. Během letošní jarní epidemie, kdy musela největší škola vaření Chefparade zcela zavřít, se její tým však rozhodl pro kompletní rekonstrukci vnitřních prostor svých studií.

„Chceme pro naše zákazníky ten nejlepší zážitek a s tím souvisí i prostředí, ve kterém kurz absolvují, a proto jsme se rozhodli pro kompletní přestavbu, včetně nových kuchyní jako takových, tak i všeho vybavení i spotřebičů,” sdělil ředitel Chefparade Petr Chalupa.

Kurzy napříč světem

Studio se nachází v areálu Holešovické tržnice na Bubenském nábřeží s výbornou dopravní dostupností a možností parkování přímo před školou Chefparade. Zákazníci se mohou nově těšit na moderně vybavené kuchyně, kde si mohou vyzkoušet celou řadu kurzů napříč světovými kuchyněmi, které Chefparade nabízí.

Kromě inovace studií přichází Chefparade také s novými kurzy, které odráží aktuální trendy v současné gastronomii. „V současné době je u našich zákazníků čím dál více oblíbený například kurz makronek, příprava mořských plodů, nebo paštiky a galantiny,“ dodává Petr Chalupa.