Chefparade – tam, kde se (nejen) vaří
29. 1. 2015 Vaření
Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.
Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.
Co se zde můžete naučit? Výběr kurzů je opravdu veliký, od evropské kuchyně až po asijskou, kurzy určené pouze k přípravě masa („Maso, maso, maso...“), kurz výroby pralinek a nebo dětské kurzy, kde si vaše malé ratolesti mohou vyzkoušet přípravu sushi, nebo zdobení cupcakes. V Chefparade si tedy vybere opravdu každý, navíc zde seženete speciální ingredience pro každou příležitost ve vaší kuchyni, jelikož je studio propojeno s Chefshopem, který funguje zároveň jako eshop. Po kurzu si tak rovnou můžete zakoupit ingredience a předvést své nově načerpané kuchařské zkušenosti také u vás doma.
Chefshop dováží produkty ze všech koutů světa a nabízí je za velkoobchodní ceny pro všechny zákazníky. Obsluha vám ochotně poradí a případně potraviny zabalí jako dárkový balíček.
Vyzkoušeli jsme:
Při návštěvě Chefshopu se vyplatí zakoupit více potravin (platí zde také množstevní sleva), ideálně pokud máte před sebou víkend a chcete své známe okouzlit vynikajícím obědem nebo večeří.
Vyzkoušeli jsme produkty, které se hodí (nejen) na večeři ve stylu italské kuchyně (extra panenský olivový olej IL Casolare a sušená rajčata). Při nákupu jsme obdrželi rovnou praktický recept na spaghetti s omáčkou bolognese, který nám byl při vaření výbornou inspirací.
Dále zde seženete všechny ingredience na výrobu domácího sushi, jehož přípravu vás naučí buď v Chefparade, nebo můžete navštívit stránku www.milujusushi.cz, kde naleznete instruktážní video.
Ingredience můžete zakoupit v již hotovém sushi balíčku, díky kterému ušetříte a z vlastních zkušeností můžeme potvrdit, že vám vydrží minimálně na dvě přípravy sushi, což se vyplatí.
Máte pocit, že v našem nákupním košíku ještě něco chybí? Správně! Každá příjemně strávená večeře s přáteli se neobejde bez kvalitního přípitku. My zvolili Prosecco IT Extra Dry, ze kterého můžete v pokročilejších hodinách umíchat například oblíbený drink Aperol Spritz.
A jestli si pořád nejste jistí svou návštěvou v Chefshopu, přijďte se podívat na ochutnávkový den dne 31.1.2015 na adrese Husitská 56, Praha 3, kde můžete zdarma ochutnat vybrané delikatesy a odpolednem vás bude provádět zajímavý program za účasti vynikajících kuchařů.
My rozhodně doporučujeme, jelikož studio Chefparade je výjimečné především v propojení všech možností, které s vařením souvisí.
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Chutě známých politiků: Macron miluje cordon bleu, jídelníček mu ale hlídá manželka
V seriálu "Chutě známých politiků" se podíváme do… Číst více
Kdo vymyslel crème brûlée? Možná španělské jeptišky, které zkazily dort pro biskupa
Jestli jste crème brûlée ještě nikdy neochutnali,… Číst více
Jídelníčky slavných: Brad Pitt spořádá plato vajec k snídani a nepije alkohol
Na stříbrném plátně se objevuje od roku 1987 a… Číst více
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Francie dala světu spoustu gastronomických… Číst více
Královna televizního vaření slaví 90! Vyzkoušejte nejlepší recepty Jiřiny Bohdalové
Jiřina Bohdalová patří nejen k našim nejznámějším… Číst více
Dobroty, kam se podíváš! Hitem letních oslav jsou sladké bary. Co na nich servírovat?
Představte si švédský stůl, nebo spíš opravdu… Číst více
Mrkvový dort je hodně muziky za málo peněz. Lahodný moučník se objevil, když nebylo na cukr
Ať už máte, nebo nemáte rádi mrkev, až někde… Číst více
Křehké, lehké a krásně barevné: Návod na pravé makronky podle profi cukrářky
Byť k nám tenhle proslavený francouzský moučník… Číst více
Ochutnejte clafoutis: Francouzský třešňový moučník vypadá jako pudink a peče se schválně s peckami
Clafoutis vypadá trochu jako bublanina, jeho… Číst více
Jídelní rozmary slavných: Tomáš Baťa chtěl učit Čechoslováky správně snídat, jedl zdravě, ale nikdy si neodpustil citronový chlebíček
Ikona podnikatelského světa první republiky Tomáš… Číst více
Komentáře