Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 29 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 27 minutami
„Jana Pá: Jani to je moc smutné,tak se držte co na to více…“ Simona Skolakova, před 45 minutami
„Jana Pá: Jani, to moc lituji.“ hazel, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 5 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 13 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tesco poprvé představilo komunitní dny v Karviné, Brně a Táboře
Jídlo na kolejích aneb Historie jídelních vozů: Od kaviáru v Orient expresu až po vepřová líčka na pivě při cestách do Vídně
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!
27. 8. 2015 10:48
27. 8. 2015 10:13
26. 8. 2015 23:57
26. 8. 2015 20:09
20150826_200915.jpg
26. 8. 2015 19:07
Jaroušku, že by jsi dělal bramboračku?
26. 8. 2015 12:21
My měli včera a předevčírem karbanátky se zeleninou, šťouchané brambory, matinka ještě broskvový kompot.
Dnes a zítra máme guláš ze žaludků, rýže.
A copak to asi budu dělat za polévku?
20150824_123406.jpg
20150826_120210.jpg
20150826_110120.jpg
26. 8. 2015 11:22
26. 8. 2015 10:17
Já vařím pravidelně o víkendu, o prázninách a když to časově vyjde, tak během týdne večeře. Vařím ráda, ale už toho nesmí být moc najednou.
Dneska bude k obědu hezky okořeněný krůtí guláš s čerstvými rajčaty a paprikami a domácí chleba.
25. 8. 2015 18:15
25. 8. 2015 14:37
25. 8. 2015 13:11
24. 8. 2015 14:50
24. 8. 2015 14:30
Zdravím radu a Topky
24. 8. 2015 14:08
24. 8. 2015 14:02
Předchozí 1 … 1220 1221 1222 1223 1224 … 2374 Další