Suroviny pro 3 litry
3litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 650 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 2,03 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z libečku s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8g1
Moje poznámka
Polévka z libečku s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8g1
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 6 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
libeček do polévky,
libecek polevka,
libeček v polévce,
maggi z libečku,
polevka libecek,
libečková polévka,
polévka s kroupami,
libeček recepty,
polevka s libeckem,
libeček-recept na polévku,
kdy pridat libecek do polevky,
polévka z mletého masa s kroupama,
libeček polévka recept,
vařít libeček v polévce,
amazon,
co uvařit z z libečku,
libečková polévka skroupami,
polévka z kroupy,
libecek do polévka,
co se jí z libecku
Suroviny:
skelet kuřecí,
libeček,
kroupy,
pórek,
mrkev,
sůl,
paprika sušená sladká,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (20)
Moja skúsenosť k mletej paprike - ja mám vo zvyku po osmažení jíšky a vypnutí zdroja tepla, ju do nej zamiešam. Potom do polievky, atď. Paprika sa v tuku (oleji, sádle) rozpúšťa a potom prifarbí lepšie polievku.