Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 251 kJ / 60 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukr a kávu s trochou vody vyšleháme do pěny, dáme hodně ledu a zbytek sklenky studené vody. Kdo chce, si může přidat mléko, víc nebo méně cukru.
Zveřejněno 10. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecké frappe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYMO
Moje poznámka
Řecké frappe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYMO
Nejnovější recepty
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 2 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 3 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninová směs na vepřovém plátku
Přidáno před 4 hodinami
Linecké růžičky
Přidáno před 6 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 13 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 13 minutami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 3 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 3 hodinami
Linecké cukroví
jarmila58 před 3 hodinami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pracny
xx_nattali_xx před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 4 hodinami
Perníčky
xx_nattali_xx před 4 hodinami
Tématické fráze:
káva frappé recept,
recept frappe,
frape recept,
frappe recept,
řecká káva,
káva frapé,
stroj na frapé,
stroj na frappe,
řecké nápoje,
sklenice na frappé,
frappe,
řecká káva recept,
recept na frape,
jak se dela recka kava,
sklenky na frapé,
recept frape,
sklenice na frapé,
řecký nápoj,
frape postup,
recept na frape kavu
Suroviny:
káva instantní,
cukr,
voda,
led
Komentáře (12)