Cottage s kedlubnou a eidamem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 341 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,70 g |
Tuky | 29,20 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smíchám cottage, nastrouhanou kedlubnu na hrubo, nastrouhaný eidam na hrubo, olej, nasekanou pažitku, sůl a pepř.
Krok 2: Dám vychladit do lednice. V horkých dnech je osvěžující.
Zveřejněno 27. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cottage s kedlubnou a eidamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gP93
Moje poznámka
Cottage s kedlubnou a eidamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gP93
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 17 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 30 minutami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 7 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 11 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 11 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 11 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 14 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 15 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 16 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 16 hodinami
Tématické fráze:
cottage s kedlubnou,
cottage salat s kedluben,
cottage s kedlubem,
kedlubna a cottage,
cottage recepty,
recept s eidamem,
kedlubna s cottage videorecepty,
salat z kedlubny s cottage,
vajíčkový salát s eidamem
Suroviny:
sýr cottage,
sýr eidam,
kedlubna,
olej rýžový,
pažitka,
sůl,
pepř
Komentáře (2)