Bulky se sezamem
Dozlatova vypečené, na povrchu křupavé a uvnitř vláčné. Takové jsou tyto bulky se sezamem, které jsou univerzálním pečivem. Ráno s máslem a marmeládou, večer pak mohou posloužit jako bulka na hamburger.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 757 kJ / 3 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,01 g |
Tuky | 134,55 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 858 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 358,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulky se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoDY
Moje poznámka
Bulky se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoDY
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 17 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 24 minutami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 7 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 10 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 11 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 11 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 14 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 15 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 16 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 16 hodinami
Tématické fráze:
sezamove bulk y recept,
sezamove bulky,
sezamové bulky recept,
sezamové bulky recepty,
recepty se sezamem,
bulky se sezamem,
těsto na sezamove bulky,
nejrecept bulky,
bulky z jogurtového těsta,
cuukroví se sezamem,
bulky top recepty,
nej recepty na bulky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé,
cukr,
sůl,
mléko,
vejce,
vejce,
máslo,
semínka sezamová
Komentáře (5)
Byla to moje prvotina co se pečiva týká a opravdu nebyly špatné
2 hodiny po vložení, končí rcp slovy:
"Když je těsto hezky hladké, mísu překryjeme utěrkou a dáme opět do tepla, minimálně na jednu hodinu kynout."
No, a jak tak koukám na suroviny, tak to vypadá na nesladké buchty bez náplně, se sezamem...