Postup přípravy
Krok 1: Ze všech ingrediencí zpracujeme vláčné těsto.
Krok 2: Necháme chvíli odpočinout.
Krok 3: Pak tvoříme placky a zvolna z obou stran pečeme na suché pánvi.
Zveřejněno 10. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osúch s pastou z husích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pz3W
Moje poznámka
Osúch s pastou z husích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pz3W
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 13 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 39 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 43 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Tématické fráze:
osuch,
osuchy,
osúch recept,
osuchy recept,
recept na husí játra,
jan osúch,
recept na ošuchy,
husi jatra,
husy játra foto,
česnekový osúch,
příprava testa na osuchy,
recept osuchy,
recept,
jak udělat husí játra se sádlem,
co je osuch foto,
husí játra se sádlem,
pokrmy zhusich jater,
česnekový osůch kynutý,
posuch česnekový,
jan osúch foto
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
droždí,
cukr,
voda,
olej
Komentáře (7)